PIZZA MED REVET PØLSE
- Liss Ann
- 11. apr. 2021
- 1 min lesing
Liker du pølse på pizzaen så bør du forsøke revet pølse neste gang. Revet pølsebiter får ujevne kanter som blir sprø når de stekes i ovnen. Dette gir en helt annen smaksopplevelse enn når pølsebitene er kuttet.

Ingredienser
Kjøttpølser uten skinn Fersk mozzarella Revet norvegia
Tomater
Basilikum
Tørket oregano Pizzasaus Pizzadeig (Slik lager du Italiensk pizzadeig)
SLIK GJØR DU
Ha et tynt lag med pizzasaus i bunnen av pizzaen, og et tynt lag med revet norvegia over. Topp med ønsket mengde mozzarella, tomater og revet pølsebiter.
Dryss over litt oregano.
Stek den til den har fått en fin og gylden farge.
SERVERINGSFORSLAG
Drypp gjerne over litt god olivenolje før servering.
Comments