top of page
Logo Matelsker 2025.png

PIZZA MED REVET PØLSE

  • Liss Ann
  • 11. apr. 2021
  • 1 min lesing

Liker du pølse på pizzaen så bør du forsøke revet pølse neste gang. Revet pølsebiter får ujevne kanter som blir sprø når de stekes i ovnen. Dette gir en helt annen smaksopplevelse enn når pølsebitene er kuttet.

Italiensk pizza med revet pølse

Ingredienser


Kjøttpølser uten skinn Fersk mozzarella Revet norvegia

Tomater

Basilikum

Tørket oregano Pizzasaus Pizzadeig (Slik lager du Italiensk pizzadeig)

SLIK GJØR DU

Ha et tynt lag med pizzasaus i bunnen av pizzaen, og et tynt lag med revet norvegia over. Topp med ønsket mengde mozzarella, tomater og revet pølsebiter.

Dryss over litt oregano.

Stek den til den har fått en fin og gylden farge.

SERVERINGSFORSLAG


Drypp gjerne over litt god olivenolje før servering.


Comments


ruter-lang.jpg
Logo Matelsker 2025.png

Matelsker copyright 2020

bottom of page