PIZZA MED ITALIENSK SALAMI
- Liss Ann
- 8. feb. 2021
- 1 min lesing
Oppdatert: 31. mars 2021
Jeg elsker italiensk pizza, og det er bare fantasien som setter grenser for hva en pizza kan toppes med. Men det enkle er ofte det beste, og det kan fort bli for mye av det gode. Min erfaring er å begrense seg litt, ikke overdriv med mengden saus eller ost. Det kan fort gjøre bunnen myk, og ødelegge den knasende gode opplevelsen en italiensk pizza skal ha.
Porsjoner: 1-2

Ingredienser
Italiensk salami Fersk mozzarella Revet norvegia Pizzasaus Pizzadeig (Slik lager du Italiensk pizzadeig)
SLIK GJØR DU
Ha et tynt lag med pizzasaus i bunnen av pizzaen, og et tynt lag med revet norvegia over sausen. Topp med ønsket mengde mozzarella og salami.
Stek den til den har fått en fin og gylden farge.
SERVERINGSFORSLAG
Topp gjerne pizzaen med basilikumblader og litt god olivenolje.
Comments